2013/04/15

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΧΕΡΙΑ


Τα φορτηγά μπαίνουν φορτωμένα με τα πανάκριβα αντικείμενα και έπιπλα της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση στα φέρι μπόουτ και καταλήγουν στο Μεγανήσι, όπου και ξεφορτώνουν.
Μεταφέρουν τα σύμβολα μιας άλλης εποχής ευμάρειας και χλιδής του νησιού, τότε που σε ημερήσια βάση έπιαναν δουλειά εκεί περί τα διακόσια άτομα και οι θαλαμηγοί μετέφεραν τις σημαντικότερες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα.

Ο δήμαρχος Μεγανησίου δεν κρύβει την ανησυχία του, για τις προθέσεις των νέων ιδιοκτητών, που όπως λέει δεν έχει συναντήσει ποτέ.
«Αυτό που θα θέλαμε από τους νέους ιδιοκτήτες είναι να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας. Ο Σκορπιός και όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα, είναι περιοχή φυσικού κάλλους όπου βασιλεύει η απλότητα και η ηρεμία. Δεν θέλουμε να γίνει εδώ Σεν Τροπέ ή διεθνής πασαρέλα. Άλλωστε, εδώ έχουν έλθει πολλοί διάσημοι άνθρωποι που έχουν σεβαστεί απόλυτα την περιοχή μας».
Ο Σκορπιός μπαίνει πλέον στη νέα του εποχή.
Ανήκει στην κόρη του ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, που ήδη σχεδιάζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και πως θα μετατρέψει το νησί για να κάνει επίδειξη δύναμης και πλούτου.

Την αγορά έκανε η ίδια από την 28χρονη εγγονή του Ωνάση, Αθηνά, όπως μετέδωσε το Reuters.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η κόρη του μεγιστάνα αγόρασε κι ένα μικρό γειτονικό νησί, το νησάκι «Σπάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....