2013/04/11

ΑΥΤΟΦΩΡΟ??? ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠ ΤΑ Α@@@@ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα παραπέμπονται για να λογοδοτήσουν όσοι βασανίζουν ζώα. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ-Ρούσσος Παπαδάκης με μια πολυσέλιδη εγκύκλιό του δίνει σαφείς οδηγίες στους συναδέλφους του για τα ζητήματα που έχουν προκύψει κατά την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των ζώων.  
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός απαριθμεί μάλιστα ενδεικτικές περιπτώσεις κακοποίησης ζώων, εκτός από τις κλασικές, που ενδέχεται να υποπέσουν στην αντίληψη του καθενός. Η έλλειψη καταλύματος, το ακατάλληλο κατάλυμα ή τα στενά κλουβιά, η μόνιμη αλυσόδεση, η ακατάλληλη τροφή, η μόνιμη παραμονή σε μπαλκόνια, ταράτσες, η έλλειψη νερού, η έλλειψη φροντίδας για κτηνιατρική περίθαλψη σε περίπτωση ασθενειών τους και ο τακτικός εμβολιασμός, η αποπαρασίτωσή τους και η έλλειψη καθημερινής άσκησης και περιπάτου συνιστούν - όπως διευκρινίζει ο κ. Παπαδάκης - κακοποίηση ζώων. 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Μπήκαν στον κήπο και το κρέμασαν

 Του έκοψαν το ποδαράκι για πλάκα

 (ΚΡΗΤΗ)Εδεσε τον γερμανικό ποιμενικό στο αυτοκίνητο και τον έσερνε μέχρι θανάτου..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
«Μείζονος σημασίας» τονίζει ο εισαγγελέας «καθίσταται και η αναφορά στην αστυνομική Αρχή ότι πρόκειται για αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα για το οποίο δεν προσαπαιτείται η καταβολή παραβόλου των 100 ευρώ, ως ισχύει για τα κατ' έγκληση διωκόμενα εγκλήματα, αλλά και η τήρηση της αυτοφώρου διαδικασίας κρίνεται αναγκαία για τον κολασμό του εγκλήματος αυτού που έχει βαρύνουσα εγκληματική απαξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....