2013/04/28

2 ΧΡΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Μεγάλη η χαρά για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα, καθώς οι Λευτέρης Κοσμίδης (ασκήσεις εδάφους) και Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι) κατάκτησαν την πρώτη θέση στα αγωνίσματά τους.
Ο Κοσμίδης συγκέντρωσε 15.125 βαθμούς, εκτελώντας πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.5 και άφησε στη δεύτερη θέση τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ και τρίτο τον Καναδό Σκοτ Μόργκαν.
Από την πλευρά του, ο Πετρούνιας έφτασε στους 15.650 βαθμούς, εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 7, που στάθηκε αδύνατον να πλησιάσουν ο Φινλανδός Μάρκου Βάχτιλα (2ος) και ο Αμερικανός Αλεξάντερ Ναντούρ (3ος).
Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής μετρά ήδη τρία χρυσά μετάλλια στις ισάριθμες εφετινές συμμετοχές του σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφού είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες στη Γαλλία (Λα Ρος Σιρ-Ιόν) και τη Γερμανία (Κότμπους).
Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Σλοβενίας ολοκληρώνεται σήμερα με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων, που από ελληνικής πλευράς περιλαμβάνει την συμμετοχή της Βάσως Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....