2013/03/09

ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ GR ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρεμιέρα την Τρίτη 19 Μαρτίου θα κάνει το καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι GR που θα μεταδίδει καθημερινά πρόγραμμα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις δύο περίπου τα ξημερώματα, μέσα από τη συχνότητα του Zoom στην Αττική και από 24 περιφερειακά κανάλια σε όλη την Ελλάδα.

Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και σε μία ιδιαίτερα φτωχή τηλεοπτική σεζόν, ένα καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι βγαίνει στον αέρα, ευελπιστώντας ότι θα προσφέρει στους τηλεθεατές ενημέρωση και ψυχαγωγία. Το πρόγραμμά του στελεχώνουν γνωστοί και πετυχημένοι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και καλλιτέχνες. Ποιοι είναι αυτοί και τι εκπομπές θα παρουσιάζουν;

Κατ’ αρχάς ο... Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον «Κίτρινο Τύπο» και τη «Ζούγκλα» και ο Κώστας Χαρδαβέλας με τον «Αθέατο κόσμο», επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα. Καθημερινά, στις 5 το απόγευμα, η Κιμ Κίλιαν κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την εκπομπή «Magazino Live», ενώ αμέσως μετά, γύρω στις 6μιση, ο Πέτρος Κουσουλός θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ρεπορτάζ». Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καραμέρος, πλαισιωμένος από τους δύο σχολιαστές του GR, το Μάκη Τριανταφυλόπουλο και τον Κώστα Χαρδαβέλα.

Επίσης, η Έλντα Πανοπούλου με το ανατρεπτικό σόου «Ο παλιός είναι αλλιώς» θα «ανακρίνει» με το δικό της τρόπο τους επώνυμους καλεσμένους της, ενώ η Ματθίλδη Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή «Σε δουλειά να βρισκόμαστε» θα καταγράφει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην εύρεση εργασίας, ενώ θα προσπαθεί να βοηθάει όσους μπορεί. Μέσα από το GR επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και ο Γιώργος Πολυχρονίου που με το τηλεπαιχνίδι «G POLYWOOD» θα προσφέρει πολύ μουσική και τραγούδια, αλλά και την ευκαιρία να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Τη δική της εκπομπή με τίτλο «Νύχτες μαγικές» θα παρουσιάζει και η Μάρα Μεϊμαρίδου, που θα έχει επικοινωνία με τους τηλεθεατές, ενώ ο Χρήστος Ντούβλης θα φέρνει «Τα αστέρια σπίτι σας», δίνοντας όλες τις αστρολογικές προβλέψεις. Με το δικό της τρόπο, θα σχολιάζει την επικαιρότητα η… τρελοπαρέα των «Κουναβιών», δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος και ο «Ψ», δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε σημαντικούς ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία, να πουν τώρα την άποψή τους.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα του GR στελεχώνουν πολλά ακόμα πρόσωπα που παρουσιάζουν εκπομπές για το αυτοκίνητο, την τεχνολογία, το χρηματιστήριο, τον αθλητισμό, την υγεία και άλλα θέματα, δημιουργώντας ένα πλήρες τηλεμενού που, όπως είπα, θα ξεκινήσει να… σερβίρεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες, από την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα, Τσικνοπέμπτη, το GR τιμώντας τον τίτλο του, το γλεντά… ελληνικά και καλεί όλους όσοι θέλουν να πάνε στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του και να το… τσικνίσουν μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....