2011/04/15

15-4-2011 06:18 ΣΕΙΣΜΟΣ 4,1 ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ

9 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

2011/04/07

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (Crop Circles) ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ?

ΜΕ τον όρο Αγρογλυφικά (Crop Circles) εννοούμε παράξενους σχηματισμούς που παρατηρούνται συνήθως σε μεγάλες εκτάσεις δημητριακών (συνήθως σιτηρών)  αλλά ορισμένες φορές και σε εκτάσεις καλυμμένες με άμμο ή ακόμη και χιόνι.

Κανείς δε ξέρει το πώς δημιουργούνται , το σίγουρο όμως είναι πως εμφανίζονται ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα , προς κατάπληξη και απογοήτευση των καλλιεργητών . Μαρτυρίες μάλιστα αναφέρουν μικρές φωτεινές σφαίρες να πετάνε πάνω από ένα κομμάτι χωραφιού , στο οποίο «αμέσως» μετά εμφανίζεται ένα τέτοιο σχέδιο , πράγμα που μειώνει τον χρόνο σχηματισμού τους σε κάποια λεπτά ως και δευτερόλεπτα !
δημιουργούν πολύπλοκα σχέδια , όπως ομόκεντρους κύκλους , με γραμμές να τους ενώνουν , ακόμα και σπείρες , πάντα σε τέλειους γεωμετρικούς σχηματισμούς , συχνά συμμετρικούς !Αν και υπάρχουν μεμονωμένες αναφορές για τέτοια παράξενα σχήματα , ή σημάδια , από πολύ παλιά (η παλαιότερη γνωστή αναφορά χρονολογείται το 1647 στην Αγγλία), έχουμε μια έξαρση του φαινομένου από τα μέσα του 1970 , με κύκλους στα σπαρτά με φορά δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη . Η επόμενη αλλαγή ήρθε μέσα στο ’90 , όταν τα αγρογλυφικά , που ως τότε ήταν σκέτοι κύκλοι , άρχισαν να...

2011/04/06

ΟΙ ENIGMA ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ

THE SOCIAL SONG
Ο michael cretu (enigma) διοργάνωσαν για πρώτη φορά μέσα από ηλεκτρονική σελίδα έναν διαγωνισμό φωνής όπου μπορούσε να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε από κάθε σημείο του πλανήτη..
Στην σελίδα υπήρχε κουμπί ηχογράφησης και απλά με ένα μικρόφωνο που θα είχε κάποιος σπίτι του μπορούσε να τραγουδήσει..
Η συμμετοχή δεκάδες χιλιάδες από όλο τον κόσμο,fans αλλά και πολλοί άλλοι δοκίμασαν,τραγούδησαν,και τελικά μετά από κάποια στάδια όπου ο ίδιος ο κόσμος που έμπαινε στην σελίδα ψήφιζε για τον καλύτερο,βγήκε ο νικητής..
Στην περίπτωση μας νικήτρια.. Είναι η FOX LIMA από την Λετονία..
Μια απίστευτη φωνή που όλος ο κόσμος ψήφισε για την νίκη αλλά το σημαντικότερο?
Το βίντεο με το τραγούδι είναι γεγονός..
Ο Michael Cretu δημιούργησε την μελωδία για το τραγούδι και ποιο συγκεκριμένα έφτιαξε 3 διαφορετικά πάντα με την φωνή της νικήτριας και για μια ακόμη φορά ψήφισαν οι fans για το ποιο θα είναι το τελικό..
Όπως διαβάζετε είναι ένα τραγούδι αποκλειστικά φτιαγμένο από την αρχή ως το τέλος από τον κόσμο..
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα των ENIGMA..
Δείτε το βίντεο και ακούστε το τραγούδι,είναι απίστευτα ωραίο..
Στο βίντεο και στα φωνητικά συμμετέχουν ο δεύτερος ο τρίτος και ο τέταρτος του διαγωνισμού..

2011/04/05

ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ Air France ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΘΥΣΚΑΦΟΣ



Τα πτώματα επιβατών της Air France μέσα σε τμήμα του αεροσκάφους, που είχε συντριβεί στον Ατλαντικό πριν από σχεδόν δύο χρόνια με 228 επιβαίνοντες, ανακάλυψε βαθυσκάφος, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία που ερευνά το δυστύχημα.

«Τα συντρίμμια αυτά ταυτοποιήθηκαν από τους ερευνητές της BEA ως τμήματα του εμπορικού αεροσκάφους Airbus 330-203, που εκτελούσε την πτήση AF 447» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αρμόδια υπηρεσία για την έρευνα και την ανάλυση αεροπορικών δυστυχημάτων (BEA).

Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες των...

2011/04/04

ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Α.Τ.Ι.Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η Βρετανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες από 8.000 σελίδες με πληροφορίες σχετικές με ΑΤΙΑ. Αυτά τα στοιχεία είχαν στο παρελθόν ταξινομηθεί και περιείχαν πληθώρα πληροφοριών. Στα αρχεία περιλαμβάνονται σκίτσα, περιγραφές, καταθέσεις μαρτύρων και φωτογραφίες. Η λήψη των αρχείων γίνεται από το http://ufos.nationalarchives.gov.uk/ και θα διαρκέσει δωρεάν για ένα μήνα. Υπάρχουν αρκετές συναρπαστικές θεάσεις ΑΤΙΑ και συναντήσεις που

2011/04/01

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ



nakos είπε...
Μια παροιμία λέει πως όταν κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα με αφορμή ή και δικαιολογία τους Καλλικρατικούς Δήμους έκλεισαν εκατοντάδες Σχολεία στην Περιφέρεια, χωρίς οι <σοφοί εγκέφαλοι> και συμβουλάτορες του Υπουργείου Παιδείας να αναρωτηθούν για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλούν στα παιδιά των μικρών Σχολείων και την απογύμνωση των τοπικών κοινωνιών από ένα βασικό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό παράγοντα, όπως είναι το Σχολείο, που εδινε ζωή στο Έλος με τις χαρούμενες φωνές των μαθητών, τις γιορτές, τις παρελάσεις και τα ποιήματα στις Εθνικές Επετείους, που από τη νέα σχολική χρονιά θα αποτελούν παρελθόν. Αλήθεια ποιός από τους υπεύθυνους του Υπουργείου Παιδείας αναλογίστηκε την ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι μικροί μαθητές, παιδακια 6 έως 12 ετών να φεύγουν από το Έλος και να ταξιδεύουν στο Βλαχιώτη με όλες τις καιρικές συνθήκες με το κρύο, την βροχή και τον καυτό ήλιο; Θα πρέπει οι Τοπικοί Άρχοντες και οι λοιποί παράγοντες του Έλους, αν πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό και την πρόοδο του χωριού τους, να ξεσηκωθούν, να διαμαρτυρηθούν και να αποτρέψουν το κλείσιμο του Σχολείου. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΙΔΩΜΕΝ

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....