2010/05/17

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2010/05/11

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ)

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ( Ε... Σόρυ) ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

Οι "ύπουλες" εφαρμογές του Facebook

Τα καινούρια χαρακτηριστικά που έχει προσθέσει το Facebook, προσθέτουν κρυφά εφαρμογές στο προφίλ των χρηστών
Όταν ένα software εγκαθίσταται αυτόματα στον υπολογιστή σας χωρίς εσείς να το γνωρίζετε, αυτό αποκαλείται malware. Αλλά πως μπορούμε να ονομάσουμε την πράξη όταν εφαρμογές του Facebookπροστίθενται αυθαίρετα στο προφίλ χωρίς εσείς να έχετε γνώση αυτού και φυσικά χωρίς να έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας;
Κι όμως αυτό συμβαίνει πλέον στην πιο δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να το ξεφορτωθείτε εύκολα.
Αν επισκεφτείτε συγκεκριμένα sites, ενώ έχετε κάνει log in στο Facebook, μια εφαρμογή για αυτές τις ιστοσελίδες εγκαθίσταται κρυφά στο προφίλ σας. Δεν χρειάζεται να έχετε ανοιχτή τη σελίδα του Facebook, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει log in σε αυτά τα sites για να εμφανιστούν οι εφαρμογές. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και όπως φαίνεται δεν υπάρχει επιλογή στα privacy settings για να σταματήσει να γίνεται αυτό.
Απ' ό,τι φαίνεται οι εφαρμογές σχετίζονται άμεσα με τα πρόσφατα χαρακτηριστικά και εργαλεία που πρόσθεσε το Facebook. Όλα τα sites, τα οποία αφήνουν αυτό το "στίγμα" έχουν ενσωμάτωση στο Facebook και η λίστα περιλαμβάνει τα TechCrunch, CNET, Washington Post και άλλα.
Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο τι πληροφορίες συλλέγουν αυτές οι εφαρμογές από τα προφίλ των χρηστών. Οι φίλοι σας δεν τα βλέπουν αυτόματα, αλλά αν ανατρέξετε στη σελίδα με τα applications, μπορείτε να δείτε τη λίστα των φίλων σας που έχουν και αυτοί εγκατεστημένη την εφαρμογή και κατά συνέπεια τις browsing συνήθειές τους. Από την άλλη, υπάρχουν εκείνα τα sites σαν το Washington Post που έχουν ένα πεδίο που ονομάζεται Facebook Network News, το οποίο σας δείχνει μια λίσταφίλους σας που είχαν πρόσφατα επισκεφτεί τη σελίδα. με τους
Πώς να μπλοκάρετε τις εφαρμογές
Το να επιλέξετε να μη συμμετέχετε μέσω του Instant Personalization δεν αποτρέπει τις εφαρμογές από το να εμφανίζονται. Δυστυχώς, το να αφαιρέσετε αυτού του είδους εφαρμογές απαιτεί περισσότερη επιδεξιότητα από το απλά να αλλάξετε κάποια ρύθμιση.

Για να δείτε τη λίστα των εγκαταστημένων σας εφαρμογών, κάντε κλικ στο "Λογαριασμός" (account), που βρίσκεται στην δεξιά άκρη της σελίδας και μετά επιλέξτε "Ρυθμίσεις Εφαρμογών" (application settings) από το drop-down μενού. Αν κάνετε κλικ στο "Επεξεργασία Ρυθμίσεων" (edit settings) για κάποια από τις νέες εφαρμογές, θα βλέπετε πάντα μια καρτέλα με την ονομασία "Επιπλέον Άδειες" (additional permissions), η οποία έχει ένα κουτάκι που δεν είναι τσεκαρισμένο εξ αρχής. Η επιλογή του, αυτόματα δίνει δικαιώματα στην εφαρμογή να "Δημοσιεύει την πρόσφατη δραστηριότητα στον Τοίχο μου" (publish recent activity to my wall).
Το να πατήσετε το Χ και να προσπαθήσετε να διαγράψετε μια εφαρμογή, αυτό θα την αφαιρέσει προσωρινά από τη λίστα σας, αλλά θα επανεμφανιστεί εφόσον επιστρέψετε στο συγκεκριμένο site.
Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βεβαιώνεστε κάθε φορά που θέλετε να πλοηγηθείτε στο Internet ότι έχετε κάνει log out από το Facebook και δεν έχετε απλά κλείσει τη σελίδα. Ένας άλλος τρόπος είναι να διαγράφετε οποιαδήποτε εφαρμογή κάθε φορά που εμφανίζεται.
Για να μπλοκάρετε μόνιμα κάποια εφαρμογή, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "Προφίλ" από το παράθυρο "Ρυθμίσεις εφαρμογών"  και να επιλέξετε "Αφαίρεση Εφαρμογής".
πηγή www.pcw.gr

2010/05/08

ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ


Ένας 44χρονος υπάλληλος ασφαλείας, ο Ρολάντο Νεγρίν, που εργαζόταν στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε άγρια ένα συνάδελφό του, φωνάζοντάς του μάλιστα να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει συγγνώμη.

Τι είχε συμβεί;

Ο υπάλληλος ήταν υποχρεωμένος, όπως όλοι οι συνάδελφοί του, κάθε πρωί να περνάει από τον σαρωτή σώματος του αεροδρομίου. Όμως, ο συγκεκριμένος ερχόταν καθημερινά σε δύσκολη θέση, αφού στην οθόνη του σαρωτή φαινόταν ότι είχε εξαιρετικά μικρό πέος!

Το γεγονός είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και οι συνάδελφοί του συνωστίζονταν για να τον δουν να περνάει από τον σαρωτή και να τον χλευάσουν για το μέγεθος του πέους του.

Ώσπου ο 44χρονος δεν άντεξε άλλο την κοροϊδία και έχασε την υπομονή του. Έστησε ενέδρα σε ένα συνάδελφό του, που το είχε παρακάνει, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου και τον ξυλοκόπησε... Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, δεν μπόρεσε να αντέξει τις προσβολές...

πηγη zougla.gr 

80 - 83 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

2010/05/07

ΚΑΡΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ

…….


Εν ψυχρώ δολοφονία μικρού Παλαιστίνιου παρά τις προσπάθειες του πατέρα του να τον προστατέψει

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ(Έλος Λακωνίας)

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΟΥΣ.. 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ??
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ..
ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

2010/05/06

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


    ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ  ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

2010/05/01

ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ -ΤΥΧΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Σίγουρα αυτά είναι τα ποιο τυχερά σκουπίδια του κόσμου.
Πρωτομαγιά σήμερα και είπαμε να πάμε στο Γύθειο μιας και είχαμε και κόσμο..
Ο καιρός θαυμάσιος η θάλασσα το ίδιο.. Δυστυχώς όμως η πρώτη εικόνα μπαίνοντας στο Γύθειο είναι όπως πάντα αυτή που βλέπεται..
Και άντε να εξηγήσεις τώρα στους επισκέπτες που έχουν μείνει με τον στόμα ανοιχτό..
Κρίμα γιατί κατά τα άλλα το Γύθειο είχε πάρα πολύ κόσμο όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα ένα κρουαζιερόπλοιο στα ανοιχτά μετέφερε με σκάφος τον κόσμο του στο Γύθειο όλα ήταν μια απόλαυση..
Ας μην υπήρχε αυτή η εικόνα με τα σκουπίδια και όλα θα ήταν διαφορετικά..
Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν ποια τις ευθύνες τους ,στο κάτω κάτω είναι και θέμα υγείας πάνω από όλα..

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....