2010/03/21

ΜΕΤΑ ΤΟ gamato ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ thepiratebay

ΜΕΤΑ ΤΟ gamato ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ thepiratebay..
ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ..

ΜΑ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΥΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ site ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ?


Ξέρουν πολύ καλά πως αυτό δεν θα γίνει ποτέ, και ποιο παλιά υπήρχαν κάποια άλλα  site,τα έκλεισαν η τα αγόρασαν οι εταιρίες παραγωγής και τα έκαναν επι πληρωμή, Μετά βγήκαν άλλα και άλλα και πάντα θα υπάρχουν..
Και θα υπάρχουν γιατί δεν έχουν όλοι σε αυτόν τον κόσμο την δυνατότητα να μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητούν αυτοί..
Όσο για την Ελλάδα?
Αλήθεια τους Γνωστούς μαύρους με τα CD και DVD γιατί δεν τους σταματούν?
Γιατί περνούν από δίπλα οι αστυνομικοί και δεν τούς μιλούν καν?
 Τι να πεί κανείς..


HACKER ''ΧΤΥΠΗΣΑΝ'' ΤΟ FACEBOOK


Χάκερς προσπάθησαν να υποκλέψουν τραπεζικούς κωδικούς και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα απο τους χρήστες του facebook - οι οποίοι ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια σε  όλο τον κόσμο.
Οι χάκερ έστειλαν ήδη δεκάδες χιλιάδες πλαστά e -mails σε χρήστες 
της Ευρώπης, των ΗΠΑ, και της ΑσίαςΣύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ρόιτερς απο τη Βοστόνη, οι χάκερ έστειλαν ένα e-mail, στους χρήστες του facebook, με το οποίο τους προέτρεπαν να «τρέξουν» ένα επισυναπτόμενο αρχείο.
Σύμφωνα πάντα με το πλαστό e-mail, επειδή δήθεν ο κωδικός πρόσβασής τους στο facebook είχε αλλάξει απο την εταιρία, επιλέγοντας το αρχείο θα ενημερώνονταν για το νέο τους κωδικό και με ποιον τρόπο θα τον κατοχύρωναν.
Οι χρήστες που έκαναν το ..μοιραίο κλικ, «κατέβαζαν» ιούς, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που «αλιεύει» κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών.
Υπολογίζεται ότι οι χάκερ έστειλαν ήδη δεκάδες χιλιάδες πλαστά e -mails σε χρήστες της Ευρώπης, των ΗΠΑ, και της Ασίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της McAfee, ιδιοκτήτριας εταιρίας του Facebook, «η απειλή είναι εν δυνάμει πολύ επικίνδυνη αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες του Facebook που θα μπορούσαν να πέσουν θύματα της απάτης.
Ακόμα κι ένα 10% ποσοστό επιτυχίας, στην περίπτωση των 400 εκατ. χρηστών του Facebook, ισοδυναμεί με 40 εκατομμύρια χρήστες-θύματα».
Το ηλεκτρονικό μήνυμα–απάτη φέρει ως θέμα την φράση "Facebook Password Reset Confirmation! Customer Support".
Η McAfee συμβουλεύει τους χρήστες να διαγράψουν αμέσως το μήνυμα και να μην ανοίξουν το συνημμένο αρχείο.

2010/03/14

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ(ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ)


... Media Players, Βlu-ray players, DVD Recorders και οτιδήποτε άλλο παίζει ή γράφει multimedia αρχεία εικόνας και ήχου ή προβάλλει τον εαυτό του ως το υπέρτατο μέσο για streaming!
Άλλο ένα θέμα που ήμασταν δύσπιστοι καταρρίφτηκε!
Μέχρι και πέρσι, οι τηλεοράσεις είχαν ένα miltimedia προφίλ, αλλά η μία δεν έπαιζε το ένα, ή άλλη δεν έβλεπε το άλλο... άσε που για να δεις δίκτυο... έπρεπε να έχεις κάνει διδακτορικό.
Οι νέες τηλεοράσεις, βλέπουν τα πάντα, παίζουν τα πάντα και δικτυώνονται με το πάτημα ενός κουμπιού.
Κα μην νομίζετε ότι τα συμπεράσματα μας προκύπτουν από την... οutstanding UE46C8000, διότι τα ίδια κάνουν και σχεδόν όλες οι νέες LG.
Οι νέες λοιπόν τηλεοράσεις, διαθέτουν εκπληκτικά interface, διαβάζουν δίσκους FΑΤ αλλά και NTFS και παίζουν οτιδήποτε έχετε ριπάρει..., έχει συλλάβει η κάμερα σας, ή έχετε κατεβάσει από το internet, εννοούνται φυσικά οι ματρόσκες, με απόκριση ανάγνωσης... jet, ποιότητα κορυφαία και πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης.
Πολλές, όπως και η Samsung αντικαθιστούν και τα μέσα εγγραφής, αφού γράφουν σε εξωτερικές μνήμες μέσω USB, ενώ παρέχουν και πολλές εφαρμογές (όπως το Samsung App Store) τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε και να κάνετε install στην τηλεόραση σας.
Ανάλογες ακριβώς επιδόσεις έχουν και σε ότι αφορά στην δικτύωση τους. Φθάνει μόνο η επιλογή ‘Auto’ για να βρει IP, DNS κτλ και όλα γίνονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Το μόνο που θα χρησιμοποιούμε στο μέλλον θα είναι η τηλεόραση μας.... έτσι όπως φαίνεται δεν θα κατασπαράξει μόνο όλες τις περιφερειακές πηγές εικόνας και ήχου, αλλά και τους ελαφρούς υπολογιστές...!



Το νέο multimedia περιβάλλον της Samsung...



Aφού κατεβάσαμε την εφαρμογή Skype...


... κάναμε install και μπήκε στις διαθέσιμες εφαρμογές μας!



Η νέα τηλεόραση της LG, από την σειρά LE7500... ενώ "ξεσκονίζει" σε χρόνο dt ένα 64GB USB stick!


Όταν λέμε παίζουν τα πάντα... εννοούμε τα πάντα!
fullhd.gr

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ

ImageΟυρά κάνουν έξω από τα γραφεία της Digea τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων, δεκτών DVB-T, συσκευών εγγραφής με DVB-T και άλλα.
Στήνονται στη γραμμή για να «σφραγιστούν» και να λάβουν τη «ευλογία» της Digea ότι πληρούν τις προδιαγραφές της.
Οι συσκευές που περνούν τις εξετάσεις της Digea επιβραβεύονται με το λογότυπο της εταιρίας και «χαράσσονται» με το αυτοκολλητάκι της με το γνωστό λογότυπο.
ΚΤΕΟ τηλεοράσεων κανονικό και με το αζημίωτο
.

Τώρα κατά πόσο η Digea έχει εργαστηριακό εξοπλισμό
για να μετρήσει για παράδειγμα από την έξοδο HDMI την ποιότητα και τις επιδόσεις των υπο δοκιμή συσκευών αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Ο στόχος εδώ είναι το αυτοκόλλητο ώστε η συσκευή που το έχει να ξεχωρίζει στο ράφι όταν... αρχίσει να εκπέμπει η Digea και στην Αθήνα που είναι η μεγαλύτερη αγορά.
Ωραία ιδέα συγκέντρωσης χρημάτων...


Καιρός να κάνει το ίδιο
και η ERT Ψηφιακή αλλά και η Digital Union, αφού υπάρχουν εταιρίες που πληρώνουν... τα έξοδα «πιστοποίησης».
Θα προτείναμε στη Digea
αντί να ζητάει από τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να στέκονται προσοχή για το αυτοκόλλητο, να μετρήσει και να δοκιμάσει τα κανάλια που εκπροσωπεί.
Να μετρήσει την ποιότητα του ήχου τους και τη ποιότητα της 4:3 εικόνας τους.

 
)
  Πως είναι δυνατόν μια εταιρία εκπομπής ψηφιακού σήματος επιπέδου standard definition με πτωχή ποιότητα εικόνα και ήχο να εξετάζει τηλεοράσεις high definition με 3D δυνατότητες;
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!
(fullhd.gr

2010/03/13

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EVROVISION ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ..
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΩΠΑ.

2010/03/11

ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ Gamato info


ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ gamato info.
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ,ΞΕΠΛΗΜΑΤΑ,ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ,ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΕΣ..
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ gamato info
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ gamato
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ..
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ..

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΜΩΡΟΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ..
Δημοκρατία εχουμε ακόμη, φαντάζομαι, οποτε μπορούμε να λεμε την γνώμη μας, προς το παρόν τουλάχιστον..

2010/03/08

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Νο2 ΄Ή ΑΠΟΠΕΙΡΑ΄΄


Πέμπτη  5 Μαρτίου 
 
Ελος Λακωνίας  Ωρα 19.00μμ
400 μέτρα απ την πλατεία του χωριού και  η ηλικιωμένη γυναίκα όπως κάθε τέτοια ώρα βγαίνει για να κλείσει την πόρτα της αυλής της.
Πίσω της όμως μέσα στον περιβάλλοντα χώρο έχουν ήδη εισβάλει 2 οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν και παραμονεύουν υπομονετικά τις κινήσεις της ηλικιωμένης..
Κατά την διάρκεια που κλείνει την πόρτα στον δρόμο οι πακιστανοί βρίσκουν την ευκαιρία και μπαίνουν μέσα στο σπίτι.
Η γυναίκα γυρίζει και μπαίνει μέσα στο σπίτι της, τότε ο ένας της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό και την σπρώχνει πίσω σε μια καρέκλα, ενώ ταυτόχρονα ο άλλος βγαίνει και κρατάει τσίλιες έξω στην αυλή..
Με το μαχαίρι στο λαιμό η γυναίκα παρακαλεί να τους δώσει οσα λεφτά έχει και φαγητό και να την αφήσουν.. τότε ο ένας της απάντησε όχι λεφτά, κάτσε κάτω, εγώ θέλω να……..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ..
Ευτυχώς η γυναίκα βρήκε την δύναμη και το κουράγιο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με όση δύναμη ειχε, οι πακιστανοί τα έχασαν φοβηθήκαν και ευτυχώς τράπηκαν σε φυγή..
Τα παραπάνω δεν είναι σενάριο ταινίας θρίλερ, ναι θα μπορούσε να είναι αλλά δυστυχώς δεν είναι.. Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση στο Έλος..
Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτό το χωριό θα πρέπει να γίνει πρώτα το μεγάλο κακό και μετά να βρεθούν οι λύσεις..
Παρόλα αυτά οπως μάθαμε από σήμερα δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις.. Ο σύλλογος του χωριού με εισαγγελέα και φαντάζομαι τις τοπικές αρχές θα προσπαθήσουν να δώσουν μια λύση..
Και για όσους σπεύσουν να πουν οτι είμαστε ρατσιστές όπως την προηγούμενη φορά με email για παλιότερη  ανάρτηση μας..


Λέμε ΟΧΙ δεν είμαστε ρατσιστές,πρέπει απλά να νιώθουμε ασφάλεια όπως όλοι αυτό θέλουν..
Αναμένουμε την συνέχεια σε όλο αυτό..  


ΣΕΙΣΜΟΣ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (8-3-2010)

Τουλάχιστον 38 άτομα σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην ανατολική Τουρκία. Περίπου 60 είναι και οι τραυματίες.


Το Παρατηρητήριο Σεισμών Καντιλί της Τουρκίας ανακοίνωσε πως η δόνηση που σημειώθηκε στις 04:32 τοπική ώρα είχε μέγεθος 6 Ρίχτερ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στη γραμμή Μπασγιούτ-Καρακοτζάν.


Όλα τα θύματα προέρχονται από το μικρό χωριό Ουκζουλάρ στην επαρχία Ελαζίγκ. Ο αριθμός των θυμάτων ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες. Πολλοί από τους τραυματισμούς έγιναν όταν πανικοβλημένοι κάτοικοι της περιοχής έπεφταν από παράθυρα και μπαλκόνια.


Σύμφωνα με το CNN, ομάδες διάσωσης έχουν ήδη φτάσει στην περιοχή όπου χτύπησε ο Εγκέλαδος, προκειμένου να σώσουν έξι άτομα που παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια, την ώρα που εργάζονταν.


Τουλάχιστον τέσσερις από τους νεκρούς είναι παιδιά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.


Μετά τον κύριο σεισμό ακολούθησαν περίπου 20 μετασεισμικές δονήσεις με την μεγαλύτερη να φτάνει τα 4,1 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στις γειτονικές επαρχίες, Τουντσέλι, Μπινγκόλ και Ντιγιάρμπακιρ, όπου οι κάτοικοι πέρασαν τη νύχτα στους δρόμους.

8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Οι γυναίκες στο σύγχρονο Δυτικό κόσμο αντιμετωπίζουν την ανισότητα στην εργασία, την ανισότητα στις ευκαιρίες, την οικογενειακή βία, τη μεγάλη ανεργία. Στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη βιώνουν τον θρησκευτικό φανατισμό, την καταπίεση, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Σ’ αυτό τον κόσμο η Λάκαινα καλείται σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία να στηρίξει το εισόδημα της οικογένειάς της, να εργαστεί στο χωράφι με τον άνδρα της, να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που τα απειλεί η βία, τα ναρκωτικά και τα πλήττει η ανεργία.
Σ’ αυτή τη δύσκολη, για την παγκόσμια κοινότητα αλλά και για την πατρίδα μας, οικονομική συγκυρία, οι γυναίκες μπορούμε να βγούμε πιο δυνατές μόνο αν είμαστε ενωμένες.
Αν συνειδητοποιήσουμε ότι για να κρατήσουμε ενωμένες και δυνατές τις οικογένειες μας, πρέπει να στηρίξουμε η μία την άλλη.
Υπηρετώντας τους πολλαπλούς μας ρόλους ως μητέρας, συζύγου, εργαζόμενης, προστάτιδος των γονέων, ξεχνάμε τη μεταξύ μας αλληλεγγύη.
Ξεχνάμε ότι η συλλογικότητα μας κάνει πιο δυνατές.
Ξεχνάμε ότι η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά μπορεί να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, περισσότερο ευαίσθητο, πιο πρακτικό, λιγότερο βίαιο, περισσότερο ανεκτικό στη διαφορετικότητα.
Αυτές τις δύσκολες ώρες ας μην κλειστούμε στα προβλήματα μας, αλλά να βρούμε χρόνο για συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στα πολιτικά κόμματα, στις εθελοντικές οργανώσεις, στους γυναικείους συνεταιρισμούς, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες  κ.α.
Συμμετέχω – Διεκδικώ – Εκλέγομαι, είναι ο δρόμος της γυναίκας για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.
Η γυναίκα της Σπάρτης ήταν η μόνη γυναίκα στην αρχαιότητα με προνόμια ίσα με των ανδρών. Η σύγχρονη Λάκαινα οφείλει να γράψει τη δική της Ιστορία.

                                                                   Φεβρωνία Πατριανάκου

2010/03/07

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Νο2 ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Νο2
ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

2010/03/05

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ(ελληνικοί υπότιτλοι)

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.
Έχει ελληνικούς υπότιτλους

πηγή
http://anatolikiattikinews.blogspot.com/2010/03/e_04.html

2010/03/04

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Γερμανοί βουλευτές: «πουλήστε νησιά και Ακρόπολη»

Τελικά αυτοί οι Γερμανοί όλο δεν θέλουν να μας βοηθήσουν και όλο προτάσεις είναι...

Αφού «χορτάσαμε» προσβλητικά δημοσιεύματα, τώρα ήρθε η σειρά των Γερμανών βουλευτών να βάλουν το χεράκι τους στη διάσωση της χώρας μας.

«Πουλήστε τα νησιά σας χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Bild», μέσω της οποίας οι κυβερνητικοί βουλευτές Γιόζεφ Σλάρμαν και Φρανκ Σέφλερ μας συνιστούν να πουλήσουμε ακατοίκητα νησιά αλλά και το σύμβολο της Δημοκρατίας.

«Όσοι χρεοκοπούν πρέπει να πωλούν οτιδήποτε έχουν για να ξεπληρώσουν τους πιστωτές τους», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ένας εκ των βουλευτών της κα. Μέρκελ, ενώ ο συνάδελφός του καλεί την Καγελάριο να μην υποσχεθεί καμία βοήθεια στη χώρα μας.

Όσο για την Ακρόπολη;
Την... κοστολόγησαν κιόλας, στα 100 δισεκατομμύρια ευρώ!

Μάλλον οι κ.κ. βουλευτές βαρέθηκαν την μουντάδα του Βερολίνου και σκέφτηκαν να αποκτήσουν τον δικό τους επίγειο παράδεισο, με ήλιο, καταγάλανα νερά, πράσινο και δαντελωτές ακτές.

ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

3η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων εώς και αύριο 5 Μαρτίου

ImageΓια τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, η Λακωνία παίρνει το Μετρό για Σύνταγμα και κάνει στάση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος από 1 έως 5 Μαρτίου 2010. Σε μια γιορτή που αποτελεί πλέον θεσμό στα γευστικά δρώμενα της πόλης των Αθηνών, στην 3η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων, οι Λάκωνες παραγωγοί βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, σας προσκαλούν να γευθείτε και να απολαύσετε κρασί και ζυμαρικά, εσπεριδοειδή, παραδοσιακά τυριά και καπνιστό σύγκλινο Μάνης, αγνό μέλι από τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα, αρτοποιήματα και χειροποίητα γλυκά του κουταλιού και φυσικά ελιές και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ακόμα καπνιστή πέστροφα και σολωμό, προϊόντα στρουθοκαμήλου και πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα, όλα φτιαγμένα από τις τοπικές επιχειρήσεις.
Οι επισκέπτες της γιορτής θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να γνωρίσουν από τα περίπτερα των αρμόδιων φορέων, τις φυσικές ομορφιές, τα αρχαιολογικά και βυζαντινά μνημεία αλλά και τους μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς του νομού μας.
Η φετινή γιορτή των λακωνικών προϊόντων είναι αφιερωμένη στην Ήπια Ανάπτυξη, ως μέσο εξόδου από την οικονομική κρίση. Για το επίκαιρο αυτό θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τη βραδιά των εγκαινίων, την Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 7.00 μ.μ.
Η Γιορτή Λακωνικών Προϊόντων διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας, την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων νομού Λακωνίας, το Επιμελητήριο Λακωνίας, και το φορέα «Σελλασία: Γιορτή Ελιάς και Λαδιού Δήμου Οινούντος».
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από 9π.μ. – 10 μ.μ.

Η nasa μας παρουσιάζει την αναλυτικότερη φωτογραφία της Γης που τραβήχτηκε ποτέ απ το Διάστημα


Ποτέ άλλοτε, σε άλλη φωτογραφία, δεν «απαθανατίστηκε» ο πλανήτης μας με τόσες λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία- έργο της ΝΑΣΑ- είναι εικόνα της Γης που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό αρκετών φωτογραφιών.

Τις φωτογραφίες τις τράβηξαν οι δορυφόροι της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) που παρατηρούσαν και κατέγραφαν επί μήνες τη γη, τις θάλασσες και τους ωκεανούς, που καλύπτουν κάθε εκατοστό της επιφάνειας του πλανήτη. Στη συνέχεια, οι ειδικοί της αμερικανικής υπηρεσίας συγκέντρωσαν το οπτικό υλικό και χρησιμοποίησαν τις πληροφορίες που τους έδινε σε μια φωτογραφία.

2010/03/03

Εμπρησμός? Στο club που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς

Η φωτιά ξεκίνησε στο ισόγειο του νυχτερινού κέντρου EDO και S Club πρώην Club 22 και Λα Μαμούνια, στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μετά από μία ώρα οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Στην κατάσβεση πήραν μέρος 12 οχήματα και 40 πυροσβέστες.

ΩΡΑ 07:45 Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά
ΩΡΑ 07:45 Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς υπέστει σοβαρές ζημιές. Μάλιστα είχε ανακαινιστεί πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική μέσα στο κέντρο βρέθηκαν μπιτόνια με βενζίνη πολύ κοντά στην σκήνη που τραγουδάνε. Μάλιστα ο φύλακας του νυχτερινού κέντρου είπε πως δύο άτομα τον προπηλάκισαν και στη συνέχεια είδε τα δύο άτομα να φεύγουν με μηχανές.

  Στην περιοχή επικράτησε κυκλοφοριακό χάος αφού βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Καλλιρόης και είναι ακριβώς στην ώρα του πρωινού μποτιλιαρίσματος.
newsit.gr

2010/03/02

Πρόγραμμα περιήγησης κατ επιλογή, απο αρχές Μαρτίου

Την έναρξη της ειδικής ενημέρωσης “Browser Choice Update”, που αφορά τους χρήστες των Windows XP, Windows Vista και Windows 7 στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Microsoft…
Από τις αρχές του Μαρτίου, στους υπολογιστές με τα παραπάνω λειτουργικά, θα κάνει την εμφάνισή του ένα pop up παράθυρο, με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να αντικαταστήσουν τον browser που χρησιμοποιούν με κάποιον άλλο (πχ Firefox, Chrome, Safari, Opera κλπ), αρκεί να έχουν ενεργοποιημένες τις “Αυτόματες Ενημερώσεις” στον υπολογιστή τους.
Η διάθεση αυτής της ενημέρωσης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του τρέχοντος έτους και αφορά χρήστες των Windows σε 32 ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι, η εταιρία εναρμονίζεται πλέον με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

xblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Spencer Tunick ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ.

Τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του διάσημου καλλιτέχνη Spencer Tunick και να φωτογραφηθούν γυμνοί κάτω από την Όπερα του Σίδνεϊ.



Δεν είναι όμως η πρώτη φορά για τον αμερικανό καλλιτέχνη..






Εδω σε μια φωτόγραφιση τον Ιούνιο του 2004 στο Cleveland. Και παρακάτω αλλη μια στο mexico..

Βρέθηκε θαμμένο το «βαμπίρ της Βενετίας»?

Μεγάλο μέτωπο  και ελαφρώς γαμψή μύτη φαίνεται  πως είχε η 
ευρωπαϊκής καταγωγής «μάγισσα»,  σύμφωνα με τους  επιστήμονες
Βρέθηκε θαμμένη σε έναν ομαδικό τάφο στη Βενετία με ένα τούβλο στο στόμα. Ο πανικός όσων την έθαψαν ήταν τόσο μεγάλος που της έχωσαν με τόση δύναμη το τούβλο, ώστε της έσπασαν μερικά από τα δόντια. Και ίσως δικαιολογημένος καθώς τη θεωρούσαν βαμπίρ.

Όμως έναν χρόνο μετά την πρώτη επιστημονική ανακοίνωση για το εύρημα και τέσσερα μετά την ανακάλυψή του, οι ειδικοί αποκαλύπτουν όχι μόνο την ταυτότητα της γυναίκας που προκαλούσε τον τρόμο πριν από 500 χρόνια στους Βενετούς και τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά και το πρόσωπό της σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση του «Νational Geographic».

Πρόκειται λοιπόν για γυναίκα ευρωπαϊκής καταγωγής που πέθανε σε ηλικία 61 έως 71 ετών, όπως έδειξαν οι αναλύσεις γενετικού υλικού, οι ακτίνες Χ και οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Όσο για τη διατροφή της; Ζούσε κυρίως με λαχανικά και σιτηρά, ένδειξη πως η διατροφή της ήταν φτωχή και κατά συνέπεια ανήκε στον χαμηλού οικονομικού επιπέδου πληθυσμό.

Όσο για το πρόσωπό της;
Επιστρατεύτηκαν τρισδιάστατες τεχνικές που προσέθεσαν μύες στο πρόσωπο της γυναίκας και βοήθησαν στην ανάπλαση της φυσιογνωμίας της. Και απέδειξαν πως επρόκειτο για μάλλον μια συμπαθητική ηλικιωμένη γυναίκα της εποχής με μεγάλο μέτωπο και ελαφρώς γαμψή μύτη.

Ποια ήταν όμως και γιατί είχε τέτοια τύχη μετά τον θάνατό της; «Υπάρχουν σελίδες της Ιστορίας που πρέπει να ξαναγραφούν και που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς άρχισε ο μύθος των βαμπίρ», εξηγεί ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, Ματέο Μπορίνι, που ανακάλυψε τον σκελετό σε μαζικό τάφο στο νησάκι Λατσαρέτο Νουόβο όταν μια επιδημία πανώλης σάρωσε τη Βενετία το 1576. Και υποστηρίζει πως πρόκειται για τον πρώτο σκελετό «βρικόλακα» που εξετάζεται από ανθρωπολόγους.
Η γυναίκα, λοιπόν, μπορεί να μην ήταν ένα ακόμη θύμα της πανώλης, αλλά ίσως τη θεωρούσαν μάγισσα, δεδομένου ότι ο μέσος όρος ηλικίας της εποχής δεν ξεπερνούσε τα 40 χρόνια και πως πολλές από τις 60.000

γυναίκες που εκτελέστηκαν ως μάγισσες μέσα σε έναν αιώνα (1550-1560) ήταν στην πλειονότητά τους ηλικιωμένες γυναίκες, φτωχές, μοναχικές, αδύναμες και δυστυχισμένες και κατά συνέπεια περισσότερο επιρρεπείς στις υποσχέσεις του διαβόλου.

Όσο για τον ρόλο του τούβλου, οι επιστήμονες εξηγούν πως οι νεκροθάφτες παρασύρονταν από ένα υγρό που μοιάζει με αίμα, εκκρίνεται από το στομάχι και βγαίνει από τη μύτη ή το στόμα και πίστευαν πως επρόκειτο για αιμορραγία που είχε προκαλέσει ο βρικόλακας στα θύματά του.

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....