2010/11/06

ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΟΓΟ

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ..
 
ΛΟΓΟΟΟΟ ΛΟΓΟΟΟΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ. 
 
 
ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΧΕΣΙ... (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ..
ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.. ΠΟΥ? ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ? ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ..

3 σχόλια:

  1. Καλά λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον που παραπάνω εμφανίζονται πέντε φωτογραφίες, που μόνο θλίψη σου προκαλούν για την αδιαφορία των αρμοδίων. Και καλά για το δημοτικό γήπεδο μπάσκετ, ας πούμε δεν πειράζει αν πατήσουν οι νέοι που παίζουν εκεί, πάνω στα σκουπίδια (!), αλλά για τις πεταμένες στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου μπασκέτες, εδώ αλλάζουν τα πράγματα, γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ασφάλεια των μικρών μαθητών και τον υπαρκτό κίνδυνο να πέσουν και να χτυπήσουν πάνω στις ασυλλόγιστα πεταμένες μπασκέτες.
    Θα ήθελα να επισημάνω, μετά λόγου γνώσης, στους προς τούτο αρμοδίους για την ασφαλή λειτουργία του Σχολείου, δηλαδή:Tον Προϊστάμενο Δάσκαλο του Δημ. Σχολείου, τον Σύλλογο Διδασκόντων, την Σχολική Επιτροπή και τον Σύλλογο Γονέων, τις ευθύνες που έχουν, ένας έκαστος, εντός των πλαισίων των αρμοδιοτήτων και υποχρεώσεών τους, που αδιαφορούν και ανέχονται να υπάρχουν στην αυλή του Σχολείου επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών αντικείμενα.
    Ελπίζω να αντιλαμβάνονται και τις πειθαρχικές, αλλά και τις τυχόν ποινικές ευθύνες που θα έχουν αν κάποιος μικρός μαθητής πέσει και κτυπήσει πάνω στις πεταμένες μπασκέτες.
    Ας ευχηθούμε λοιπόν, πριν να γίνει κάποιο ατύχημα, να συνειδητοποιήσουν οι παραπάνω υπεύθυνοι τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν άμεσα τις μπασκέτες από το χώρο του Σχολείου ή να τις τοποθετήσουν σε χώρο που θα επιλέξουν, με πρόταση του Προϊσταμένου Δασκάλου του Σχολείου, σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας των προς τούτο Σχολικών Οργάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νικο ποιος εξυπνος εβγαλε τισ μπασκετες κ με ποια δικαιολογια??σε αυτο το χωριο μια ζωη μαλακιες θα γινονται μια ζωη,εδω σε ολη την ελλαδα φτιαχνονται γηπεδα να αθλουνται τα παιδια κ στο χωριο μας τις εβγαλαν...
    φωνης γρηγοριαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....