2010/03/08

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Νο2 ΄Ή ΑΠΟΠΕΙΡΑ΄΄


Πέμπτη  5 Μαρτίου 
 
Ελος Λακωνίας  Ωρα 19.00μμ
400 μέτρα απ την πλατεία του χωριού και  η ηλικιωμένη γυναίκα όπως κάθε τέτοια ώρα βγαίνει για να κλείσει την πόρτα της αυλής της.
Πίσω της όμως μέσα στον περιβάλλοντα χώρο έχουν ήδη εισβάλει 2 οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν και παραμονεύουν υπομονετικά τις κινήσεις της ηλικιωμένης..
Κατά την διάρκεια που κλείνει την πόρτα στον δρόμο οι πακιστανοί βρίσκουν την ευκαιρία και μπαίνουν μέσα στο σπίτι.
Η γυναίκα γυρίζει και μπαίνει μέσα στο σπίτι της, τότε ο ένας της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό και την σπρώχνει πίσω σε μια καρέκλα, ενώ ταυτόχρονα ο άλλος βγαίνει και κρατάει τσίλιες έξω στην αυλή..
Με το μαχαίρι στο λαιμό η γυναίκα παρακαλεί να τους δώσει οσα λεφτά έχει και φαγητό και να την αφήσουν.. τότε ο ένας της απάντησε όχι λεφτά, κάτσε κάτω, εγώ θέλω να……..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ..
Ευτυχώς η γυναίκα βρήκε την δύναμη και το κουράγιο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με όση δύναμη ειχε, οι πακιστανοί τα έχασαν φοβηθήκαν και ευτυχώς τράπηκαν σε φυγή..
Τα παραπάνω δεν είναι σενάριο ταινίας θρίλερ, ναι θα μπορούσε να είναι αλλά δυστυχώς δεν είναι.. Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση στο Έλος..
Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτό το χωριό θα πρέπει να γίνει πρώτα το μεγάλο κακό και μετά να βρεθούν οι λύσεις..
Παρόλα αυτά οπως μάθαμε από σήμερα δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις.. Ο σύλλογος του χωριού με εισαγγελέα και φαντάζομαι τις τοπικές αρχές θα προσπαθήσουν να δώσουν μια λύση..
Και για όσους σπεύσουν να πουν οτι είμαστε ρατσιστές όπως την προηγούμενη φορά με email για παλιότερη  ανάρτηση μας..


Λέμε ΟΧΙ δεν είμαστε ρατσιστές,πρέπει απλά να νιώθουμε ασφάλεια όπως όλοι αυτό θέλουν..
Αναμένουμε την συνέχεια σε όλο αυτό..  


AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....