2009/11/22

Facebook (Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΠΙΟΥΝΟΣ)

Μία γυναίκα από τον Καναδά, η οποία βρισκόταν σε άδεια για κατάθλιψη, λέει ότι έχασε το επίδομα που λάμβανε, επειδή η ασφαλιστική της εταιρεία ανακάλυψε φωτογραφίες της στο Facebook που την έδειχναν να διασκεδάζει.Η Ναταλί Μπλανσάρντ βρισκόταν επί ένα χρόνο σε άδεια από την IBM, όπου εργαζόταν, στο Μπρομόντ του Κεμπέκ, επειδή είχε διαγνωστεί με βαριά κατάθλιψη.
Σύμφωνα με το Canadian Broadcasting Corp., η γυναίκα λάμβανε κάθε μήνα ένα επίδομα από τον ασφαλιστικό κολοσσό Manulife.
Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο η καταβολή του επιδόματος σταμάτησε, όταν η Ν.Μπλανσάρντ τηλεφώνησε στην εταιρεία, η οποία την ενημέρωσε ότι μπορούσε να αρχίσει να δουλεύει εξαιτίας του... Facebook.
Υπάλληλος της εταιρείας την ενημέρωσε ότι η Manulife θεωρεί πως οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από βραδιές σε μπαρ, από διακοπές και από τα γενέθλιά της, αποτελούν «αποδείξεις» ότι δεν έχει πλέον κατάθλιψη.
Η ίδια δηλώνει ότι ακολούθησε απλά τη συμβουλή του γιατρού της να βγαίνει και να προσπαθεί να περνάει καλά.
Η Manulife δηλώνει, πάντως, ότι δεν σταματά την παροχή επιδόματος μόνο εξαιτίας πληροφοριών που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες όπως το Facebook.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1077748

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....