2009/09/25

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ plaisio computers στα όσα γράφτηκαν τις τελευταιες μέρες

Λοιπόν πριν γράφουμε κάτι η αναπαραγάγουμε κάτι καλό θα είναι αν ΕΧΟΥΜΕ την δυνατότητα να το διασταυρώνουμε , λέω αν έχουμε γιατί τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό..

Σε θέματα όμως που είναι φανερά και μπορούμε άνετα να δούμε λεπτομέρειες καλό θα είναι να το κάνουμε..

Μιλάμε για αυτό που γράφτηκε σε blogs και όχι μόνο τις 2 τελευταίες μέρες σχετικά με την αλυσίδα καταστημάτων plaisio computers και για υπερτίμηση σε συγκεκριμένα netbook (turbo x)..

Η plaisio έστειλε σήμερα την απάντηση της μέσω του τρωκτικού και εξηγεί αναλυτικά και πολύ σωστά που οφείλετε η διαφορά της τιμής..

Tα χαρακτηριστικά στο λογισμικό που θα έχουν τα μαθητικά netbook είναι καλύτερα από τα netbook που έδινε η plaisio πριν..

Είναι πολύ απλό να κοιτάξει κάποιος τα χαρακτηριστικά και να συγκρίνει..

Θα πει κάποιος ότι το γεγονός ότι εσύ ασχολείσαι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξέρω και εγώ από αυτά..

Απαντώ λοιπόν

Το γεγονός ότι κάποιος έχει blogg και μπορεί και το χειρίζεται ο ίδιος αλλά και το γεγονός ότι παρατήρησε την διαφορά στην τιμή σημαίνει ότι είναι άτομο που ασχολείται και τα ψάχνει.. θα έπρεπε να προσέξει λοιπόν καλύτερα..

Το email αυτό ήρθε και σε εμένα σαν ομαδική αποστολή ώστε να το αναρτήσω στο blog μου δεν το έκανα γιατί πολύ απλά ψάχνοντας για συγγενικό μου πρόσωπο ώστε να καταλήξει ποιο netbook θα πάρουμε είχα δει ήδη τα χαρακτηριστικά..

Τέλος ελπίζουμε να μην έχει γίνει εσχεμένα απο ανταγωνιστές στα πλαίσια της ηλεκτρονικής μάχης μεταξύ των ιντερνετικων καταστημάτων για αυτήν την μεγάλη αγορά όπως είναι τα μαθητικά netbook..

Παρακάτω διαβάστε την απάντηση ξεκαθάρισμα της plaisio computers.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΟΜΠΙΝΑ" "Συγκρίνουμε δύο διαφορετικά προϊόντα! Το πρώτο netbook (τιμή 349) περιέχει: * Windows XP home Ελληνικό– τιμή: 75,9 € * 2 χρόνια εγγύηση Το δεύτερο (τιμή 450), όπως και κάθε άλλο μαθητικό netbook, βάσει οδηγιών του Υπουργείου, πρέπει να συνοδεύεται από:... * Windows XP Professional (αντί για home) – & τα μόνα που υποστηρίζουν αναβάθμιση σε Windows 7– τιμή: 124,9 € * * 3 χρόνια εγγύηση (αντί για 2) – τιμή επέκτασης εγγύησης 1 χρόνου: 79 € * * 1 USB stick 4 GB – τιμή: 8,95 € * (* των οποίων οι τιμές είτε έχουν παραμείνει ίσες κατά τη διάρκεια του χρόνου, είτε ήταν υψηλότερες) Κατά συνέπεια: Το επιπλέον κόστος των Windows XP Professional, του ενός επιπλέον χρόνου εγγύησης και του USB stick 4 GB αθροίζει στα 136,95 €, που σημαίνει ότι το netbook θα έπρεπε να κοστίζει 485,95 € ! Το 2ο netbook όμως όχι απλά δεν κοστίζει 485,95 €, αλλά κοστίζει 450 € περιλαμβάνοντας και δώρο μεγάλου κόστους και μάλιστα πολύ μεγαλύτερου από ότι προσφέρει κάθε άλλη εταιρία στην αγορά! Ελπίζουμε να λύσαμε την παρεξήγηση και είμαστε στη διάθεσή σας για την όποια διευκρίνιση." Γιαννης Γαλανακης Υπευθυνος mobile technologies

2 σχόλια:

  1. Ωραίο blog! Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σε ένα ενημερωτικό blog. Αυτή η δημοσίευση είναι πολύ σημαντική για το blog μου Plaisio Πλαισιο εργαζομενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτήν την ανάρτηση μαζί μας. Αυτό είναι χρήσιμο για την εύρεση κορυφαίων plaisio computers υπολογιστών για μια εταιρεία πληροφορικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....