2009/07/28

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Τάνια Ανγκους

Παρά τα 2 μέτρα της και τα 216 κιλά της η 30χρονη Τάνια Ανγκους από τη Νεβάδα, η οποία υποφέρει από ακρομεγαλία, δηλαδή “γιγαντισμό”, συνεχίζει να ψηλώνει. Δυστυχώς η ανάπτυξη της δεν σταματάει ούτε με φάρμακα, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως ακόμα ελπίζει πως κάτι μπορεί να γίνει.

Έχοντας αυτές τις διαστάσεις σίγουρα κατατάσσεται σε μία από τις πιο εύσωμες γυναίκες του κόσμου, με τη διαφορά πως αυτή συνεχίζει ακόμα να αναπτύσσεται, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν σταθερές.

Το πρόβλημα της άρχισε να γίνεται αισθητό και τότε το κατάλαβε και η ίδια, όταν προς το τέλος της εφηβείας είδε ότι τα πόδια, το πρόσωπο και η σιλουέτα της εξακολουθούσαν να μεγαλώνουν ραγδαία. Συγκεκριμένα από το φυσιολογικό ύψος των 1,74, ψήλωσε απότομα στο 1,98 μ. και η φωνή της έγινε πιο βαριά. Όπως δηλώνει η ίδια ζει ένα δράμα, αφού οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι άνδρας.

Στη συνέχεια έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως η Τάνια έχει όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος όμως παρά τα φάρμακα και τις θεραπείες δεν σταματούσε την ανάπτυξη του καθώς ολοένα και μεγάλωνε, γι’αυτό το λόγο και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις. Επιπλέον, λόγω της υπερβολικής ποσότητας ορμονών ανάπτυξης που παράγει ο οργανισμός της η 30χρονη εξακολουθεί να μεγαλώνει, ενώ για να κινείται μέσα στο σπίτι χρησιμοποιεί πλέον αναπηρικό καροτσάκι.

Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε: “Δεν φαντάζεστε πόσους γιατρούς έχουμε φωνάξει να μας βοηθήσουν. Ξοδέψαμε όλες μας τις οικονομίες, πάνω από 200.000 δολάρια, προσπαθώντας να τη βοηθήσουμε”. Τέλος, πλέον (τους τελευταίους μήνες) η 30χρονη παρακολουθείται από ένα νέο γιατρό, ελπίζοντας πως θα βρει επιτέλους την κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωση της.

www.otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....