2009/07/18

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το πιο εμπορικό και δημοφιλές όνομα που ανέδειξε ποτέ η ελληνική ροκ σκηνή, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συμπληρώνει φέτος 35 ολόκληρα χρόνια συνεχούς, εντονότατης και απόλυτα επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι. Σήμα κατατεθέν του όλα αυτά τα χρόνια οι μεγάλες ροκ συναυλίες. Επί 35 συνεχή χρόνια οργώνει ανελλιπώς όλη την επικράτεια της Ελλάδας και της Κύπρου επιμένοντας ακόμη και τώρα - που πέρασαν για αυτόν τα χρόνια - να κάνει τουλάχιστον 30 συναυλίες μέσα σε ένα καλοκαίρι! Την επέτειο των 35 χρόνων της παρουσίας του στο τραγούδι ο Βασίλης θα τη γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το ιστορικό ροκ συγκρότημα Scorpions τον κάλεσε και συμμετείχε στις συναυλίες τους σε Αθήνα και Λάρισα κι έτσι ο Βασίλης ανέβηκε στην σκηνή σε Καραϊσκάκη (6/7) και Αλκαζάρ (8/7) δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του να τον δουν να παίζει στη συναυλία ενός παγκοσμίου εμβέλειας συγκροτήματος.

Παράλληλα θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με το δικό του σχήμα παρουσιάζοντας τα τραγούδια από τον νέο του δίσκο "Ουράνια τόξα κυνηγώ" όπου ξανασυναντήθηκε με τον Άλκη Αλκαίο, σε στίχους του οποίου είναι όλος ο δίσκος, ενώ παράλληλα για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία του μάς συστήθηκε και σαν συνθέτης γράφοντας ο ίδιος όλες τις μουσικές. Μαζί με τα νέα τραγούδια θα αναμένεται να παρουσιάσει και επιλογές από την πλούσια δισκογραφία του.

πηγή tragoudistan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....