2009/06/29

Ακύρωση συναυλιών, συνέχεια…

Η κακοκαιρία «έπνιξε» το Terra Vibe (φωτό αρχείου).

Ακυρώθηκε και η σημερινή μέρα του φεστιβάλ Rockwave λόγω βροχής στη Μαλακάσα. Παρά την προηγούμενη ανακοίνωση των διοργανωτών ότι επιδιορθώθηκαν οι ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή νεροποντή, τελικά ακυρώθηκε και η τρίτη μέρα του φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πως «μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, οι τενχικοί κατάφεραν να επιδιορθώσουν τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσουν τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.

Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση». Τελικά όμως, το απόγευμα, μαθεύτηκε πως και η σημερινή μέρα ακυρώνεται. Υπενθυμίζεται πως χθες θα έπαιζαν οι Killers, Duffy, Dinosaur Jr., Tricky, Κωνσταντίνος Β, κα. ενώ σήμερα, οι Motley Crew, Monster Magnet, Arch Enemy, W.A.S.P κα. Μέχρι τις 6 Αυγούστου η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια Για τα εισιτήρια της χθεσινής ημέρας, οι διοργανωτές έβγαλαν σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ Rockwave, που ακυρώθηκε χθες λόγω βροχής, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House (Πανεπιστημίου 42), από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου

Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ¼ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου». Αναμένεται ανακοίνωση για τα εισιτήρια της τρίτης ημέρας, καθώς και για την τύχη της αυριανής, τέταρτης και τελευταίας, μέρας του Rockwave

πηγή http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=4524068

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....