2009/02/08

Χριστίνα Μεταξά η εκπρόσωπος της Κύπρου για την Eurovision 2009 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Χριστίνα Μεταξά με το «Firefly» θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision! Ύστερα από τη βραδιά επιλογής του τραγουδιού η μικρή τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη νικήτρια ανάμεσα σε 10 συμμετοχές που διαγωνίστηκαν και μεταδόθηκαν ζωντανά από το ΡΙΚ. Το τραγούδι είναι μία μπαλλάντα και την έχει γράχει ο Νικόλας Μεταξάς που βγήκε δεύτερος στο ελληνικό X-Factor! Ο Νικόλας και η Χριστίνα είναι αδέρφια, ενώ ο Νικόλας είχε λάβει και πέρυσι μέρος στην Κυπριακό τελικό αλλά είχε βγει δεύτερος.

Στη σημερινή βραδιά, που ήταν μάλλον λιγότερη λαμπερή από την περσινή, έλαβαν μέρος η Μαρλαίν Αγγελίδου και ο Άλεξ Παναγή. Η πρώτη είχε εκρποσωπήσει την Κύπρο και το 1999 και ήταν μία εκ των HI-5, ενώ ο Άλεξ έχει εκρποσωπήσει πολλές φορές την Κύπρο και έκανε μαθήματα φωνητικής στα παιδιά του X-Factor. Κοινώς το μισό φετινό X-Factor ασχολήθηκε με τη Eurovision! Παροσιαστές της βραδιάς ήταν ο Χάρης Κκολός και η Μαρία Μιχαήλ.

Λίγα λόγια όμως για τη φετινή νικήτρια:Η Χριστίνα Μεταξά έρχεται από τη Λεμεσό και είναι μόλις 16 ετών! Το τραγούδι Firefly είναι σύνθεση του αδελφού της Νικόλα όπως προείπαμε. Η Χριστίνα και ο Νικόλας είχαν κερδίσει το πρώτο βραβείο στο Παγκύπριο διαγωνισμό τραγουδιού των Lions.Η Χριστίνα είναι μαθήτρια του Grammar School. Ασχολείται με τη σύνθεση και το τραγούδι, χορεύει και συμμετέχει στις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου της. Ακόμη, σχεδιάζει να εκδόσει το πρώτο της βιβλίο με παιδικές ιστορίες ενώ στον ελεύθερο χρόνο που της απομένει ζωγραφίζει.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο και να σας ενημερώσουμε πως θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στις 18 Φεβρουαρίου στον ελληνικό τελικό. Τα τελικά αποτελέσματα, ανα σειρά παρουσίασης ήταν:

Mary - 2161 Firefly - 12309 Mr (Do Right) One Night stand - 2526 Heartbeat - 1535 There is love - 3305 I'm gonna break up with you - 3338 Bleed 4 u - 6590 Moving on - 3737 I believe - 1992 I wanna thank you - 3877

πηγη e-radio.gr

3 σχόλια:

  1. κατ' αρχή ο κόσμος δεν ψήφισε το τραγούδι ή τη Χριστίνα ως τραγουδίστρια, αλλά τον αδερφό της γιατι είναι γνωστός απ'το x-factor.
    Αν ο Νικόλας εκείνη τη στιγμή ήταν αδερφός καποιου άλλου απ'τους υποψήφιους με άλλο τραγούδι, η Χριστίνα θα είχε πιθανότητες να βγει πρώτη;
    Απ'την άλλη, το τραγούδι είναι κλεμμένο απ'το συγκρότημα incubus και το τραγούδι warning.
    Ορίστε
    http://www.youtube.com/watch?v=N9543baV1uQ

    Επίσης, ουτε καν θα προκριθεί με τετοιο χάλι γιατι στην Ευρώπη πόσοι γνωρίζουν τον αδερφό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai duo diaforetika tragoudia pou moiazoun se 3 notes, e' kai? einai prwtofanes to fainomeno? oi notes einai sugekrimenes, oso kai an tis anakatepseis, olo kai se kapoio tragoudi 8a moiazoun. as hremhsoume kai as mhn perimenoume xeraikaka sth gwnia, perimenontas na tous doume na peftoun. ellhnes eimaste oloi,
    oxi an8ellhnes.....
    A' kai h Sony pou prow8ei to tragoudi eipe pws den yparxei provlhma kai 8a proxwrhsei kanonika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....