2009/01/10

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ.

Το παρακάτω κείμενο βρήκαμε στην ιστοσελίδα www.stoxos.gr και στο hellasress.blogspot.com και egersis.blogspot.com ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Εμετικός ο "Ταρζάν" στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι για όλα φταίει η Αστυνομία έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην εφημερίδα "Αδούλωτη Μάνη" και προσωπικά στον εκδότη της, κ. Δημακόγιαννη. Ο λόγος; Διότι ο... ανθρωπιστής Τριανταφυλλόπουλος θεώρησε μεγάλη προσβολή και πρόκληση την πρωτοβουλία της εφημερίδας να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για να ενισχυθεί η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού, ο οποίος έχει τρια ανήλικα παιδιά! Αυτή ήταν η μομφή του "Ταρζάν", την οποία καταλλήλως συνέδεσε και με την... πληροφορία ότι ο Δημακόγιαννης είναι πρόεδρος Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ! Μάλιστα σε μια επίδειξη... ευαισθησίας ο Ταρζάν της τηλεόρασης στην προκειμένη περίπτωση έφτασε να αναγνωρίζει και οικογενειακή ευθύνη! Την οποία έκανε γαργάρα στην περίπτωση του κανακάρη του Βούτση, του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ! Τέτοια δημοσιογραφία προάγει ο Μάκης! Αλλά τι να περιμένει κανείς απο άνθρωπο που ξεφτίλιζε δημόσια μέχρι και τον καλύτερο φίλο και συνεταίρο του, ενώ χρησιμοποιεί για "γλάστρα" την κατά μερικές δεκαετίες νεαρότερη γυναίκα του! πηγη http://www.stoxos.gr/2008/12/blog-post_940.html

11 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την υπεροχη αυτη ιδεα σας που ενημερωνει και πληροφορει.
    Εγω πολυ το εκτιμησα γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να βλεπω τετοιες εκπομπες.
    Ηθελα να προσθεσω, οτι αν ημουνα στην θεση του Δημακογιαννη δεν θα ειχα τηλεφωνησει, γιατι αυτοι οι αλητες αυτοκαλουμενοι"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" δεν πρεπει να τυγχανουν τετοιας εκτιμησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ.

    ΝΑΣΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΑΣΤΕΡΙ ΕΛΟΥΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ
    13-8-1985:ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ (Ι5) ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/Κ.ΕΚΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί στις κρίσεις μας για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Το ότι κάποιες φορές δεν συμφωνούμε μαζί του, με τις πρακτικές του ή τα θέματα που διαλέγει, δεν σημαίνει ότι ο Μάκης δεν είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος και δεν έχει προσφέρει πολλά στην ενημέρωση και το ξεσκέπασμα πολλών υποθέσεων.
    Αντίθετα πολλές νύχτες μας έχει καθηλώσει με τις αποκαλύψεις που κάνει από τις εκπομπές του και μπράβο για το κουράγιο του, να τα βάζει έναντίον των κέντρων εξουσίας και των δορυφόρων τους.
    Τώρα αν καμμιά φορά φτάνει στην υπερβολή, όπως στην περίπτωση της συζύγου του αστυνομικού, αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος το καταλαβαίνει και δεν πιστεύω ότι πρόθεση του ήταν να τα βάλει με μια ανυπεράσπιστη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της, που έτσι ή αλλιώς έχει την συμπάθεια όλων μας, για την δεινή θέση που βρίσκεται, εξ αιτίας μιας απερισκεψίας ή ότι άλλο του συζύγου της.
    Ένας σκεπτόμενος αντικειμενικά Έλληνας αναγνώστης αυτού του Λακωνικού blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε κυριε Θανο.
    Η επεμβαση σου ειναι ηρεμη, αντικομφορμιστικη και μου αρεσε.
    Θα ηθελα απλως να σου πω την γνωμη μου οτι δηλαδη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΕς/ΘΕΑΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ. Οταν καποιος που θελει να λεγεται δημοσιογραφος αποκαλει ενα ακροατη "φασιστα και δημαγωγο" αποστρεφοντασ τον, θα επρεπε κατα την γνωμη μου να αλλαξει επαγγελμα.
    Τελος παντων, αν μου το επιτρεψεται, θα ηθελα να σας στειλω το μηνυμα που εστειλα στον κυριο Τριανταφυλλοπουλο.
    Γεια χαρα απο το παγωμενο Τουρινο.
    ///////////////////////////////////
    Κυριε "δημοκρατη" Τριανταφυλλοπουλε αυτος που σου γραφει ειναι ενας Ελληνας πατριωτης απο την Ιταλια ο οποιος ειδε την αθλια επιδειξη σου εναντια σε ενα μανιατη που ειχε την ανοησια να σου τηλεφωνησει.
    Πως επιτρεπεται σε ενα δημοκρατικο κρατος ενας αυτοκαλουμενος "δημοσιογραφος" σαν και εσενα να αποστρεφεται εναν ανθρωπο ο οποιος εκφραζει τις αποψεις του;
    Αν ησουν πραγματικος δημοσιογραφος θα ηξερες τι ειπε ο VOLTAIRE και θα το τηρουσες.
    Αλλα αποδειξες οτι οχι μονο εισαι εσυ ο πραγματικος φασιστας αλλα εισαι και σταλινιστας.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΟΥ;
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ/ΑΚΡΟΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    Ειλικρινους χαιρετισμους
    Πανος Βλαχος
    Τουρινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μάκης τα βάζει με τα κέντρα εξουσίας??????
    ΑΧαχαχαΧΑΧΑχχαΧΑΧΧΑχαχΑΧΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑΧΑχαχαχα
    Ο Μάκης κάνει αποκαλύψεις ανάλογα με το αν τα πήρε ή όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κ. Πάνο
    Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα λόγια του Βολταίρου, που είπε: " Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ με κάθε τρόπο και μέσο το δικαίωμά σου να το λες! ".
    Αυτό το θαυμάσιο ρητό θα πρέπει όμως να τηρείται από όλους μας, δημοσιογράφους και αναγνώστες, γιατί έτσι απαιτεί ο αλληλοσεβασμός σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία, όπως είναι η δικιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Θανο, ακριβως αυτο ηθελα να τονισω.
    Τον απολυτο σεβασμο των ιδεων των αλλων. Το κακο ειναι οτι οι λεγομενοι δημοκρατες φιλελευθεροι που επωφελουνται της ελευθεριας δεν το τηρουν αυτο. Πηγαινετε σε συνελευση μαθητων/φοιτητων/δικηγορων/δημοσιογραφων και προσπαθηστε να πητε κατι το αντιθετο απο την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και της επαναστατικης αριστερας.
    Θα σας καψουν και θα σας κρεμασουν αναποδα.
    Οι δημοσιογραφοι φταινε στο οτι ενω εχουν τα μεσα δεν τα χρησιμοποιουν για να ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΤΥΠΩΣΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ. Αυτο δεοντολογικα απαγορευεται.Στην ιδιωτικη του ζωη ο καθενας μπορει να εχει τις αποψεις του αλλα οταν διαχειριζεται ΜΜΕ πρεπει να ακουει και οχι να διατυπωνει η να επιβαλλει προσωπικα πιστευω.
    Θα σας παρακαλουσα ολους οσους μς διαβαζετε να μου στελνατε αν υπαρχει βιντεο εκπομπης με θεμα το καψιμο της ελληνικης σημαιας και την επιθεση κατα του αγνωαστου στρατιωτη.
    Σας ευχαριστω ολους και σας χαιρετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους!
    1) Το βίντεο επί της ουσίας είναι πολύ κατατοπιστικό τόσο για τα κίνητρα του κυρίου Δημακογιάννη οσό και του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου.
    Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος φαντάζομαι αναγνωρίζει ότι ο ορισμός του ρεπορτάζ, βασικού όπλου της δημοσιογραφίας δεν είναι η τοποθέτηση οπτικοακουστικών μέσων εν αγνοία των παρακολουθουμένων με σκοπό την άγρα πληροφοριών εις βάρος ακόμα και της προσωπικής τους ζωής, η οποία ελάχιστα μας ενδιαφέρει!
    2) Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείται πολλά χρόνια ως σοβαρός και έγκριτος δημοσιογράφος (για πολύ κόσμο), επέλεξε να διαφημίσει την κυκλοφορία της εφημερίδας με τον τότε φίλο του, απολαμβάνοντας σε ένα χιουμοριστικό κλίμα ένα αφρόλουτρο, ενώ λίγα χρόνια μετά επανέλαβε το ίδιο σενάριο - μόνος του!
    3) Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος δε θα μας υπαγορεύσει το χρόνο και τον τρόπο, με τον οποίο επιλέγουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, ούτε θα μας υποχρεώσει να τον ενημερώσουμε γι'αυτό!
    4) Η αντικειμενικότητα είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα και υφίσταται όταν βρίσκομαι στο πρόβλημα, έχω γνώση, αντίληψη και οπτική του προβλήματος και άρα μπορώ να εκφέρω άποψη.
    5)Η κακή προετοιμασία του θέματος από τη δημοσιογραφική ομάδα του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου, κατά τη γνώμη μου τον άφησε εκτεθειμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OLOI OI MANIAES MAZI EAN XREIASTEI NA XYUEI AIMA GIA THN PATRIDA MAS MANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι οι μανιατεσ μαζι για παντα γιατι ειμαστε λιγοι τωρα ποια και ειμαστε οι μονοι που μειναμε αδουλωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....