2008/12/15

Η εκτέλεση του Μπάμπη Λαζαριδη και η κατάσταση της Αγγελικής Ηλίαδη

Ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα έχει υποστεί η Αγγελική Ηλιάδη μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η Ηλιάδη τραυματίστηκε και η ίδια από σφαίρα στο πόδι, καθώς και στα χείλια, αφού έπεσε στην άσφαλτο προσπαθώντας απεγνωσμένα να ξεφύγει από τον "καταιγισμό" σφαιρών που "τρυπούσαν" η μια μετά την άλλη το σώμα του συντρόφου της.

Ήταν λίγο πριν απο τις 00:30 του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, έξω από ξενοδοχείο της περιοχής της Βούλας στην οδό Αλκυονίδων. Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια μόλις είχαν βγει από το ξενοδοχείο και μπήκαν στο πολυτελές τζιπ μάρκας BMW του Λαζαρίδη όταν δέχθηκαν επίθεση από δύο αγνώστους που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας. Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν κρυμμένοι μέσα σε πρασιά απέναντι από το ξενοδοχείο και μόλις είδαν το ζευγάρι τους πλησίασαν γρήγορα και ο ένας γάζωσε το 40χρονο με καλάσνικοφ.

Η γνωστή τραγουδίστρια βγήκε από το νοσοκομείο χθες το πρωί για να πάει κατευθείαν στην Καβάλα, στην κηδεία του αγαπημένου της, ο οποίος εκτελούσε και χρέη μάνατζέρ της. Οι φήμες λένε ότι η ίδια δεν θέλησε να δει από κοντά τους στενούς συγγενείς της που έσπευσαν στο Ασκληπιείο να την επισκεφτούν, μιας και οι σχέσεις τους είχαν διακοπεί εδώ και χρόνια, καθώς δεν ενέκριναν τη σχέση της με τον επιχειρηματία.

Δύο πράγματα μόνο ζήτησε κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο. Να τη σεβαστούν οι κάμερες των δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων που είχαν μαζευτεί έξω από το Ασκληπιείο και να της φέρουν το παιδί της να το δει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Η πρώτη παράκληση έγινε σεβαστή (με το ζόρι), η δεύτερη όμως δεν έγινε δεκτή καθώς το περιβάλλον του νοσοκομείου κρίθηκε ακατάλληλο για ένα τόσο μικρό παιδί, όσο και αν το χρειαζόταν η μητέρα του.

Διατρέχει κίνδυνο όμως η ίδια η Αγγελική σήμερα; Σύμφωνα με την Αστυνομία όχι. Δεν ήταν εκείνη ο στόχος των εκτελεστών. Aν ήταν δεν θα ζούσε σήμερα. Ο σύντροφός της χτυπήθηκε με περισσότερες από 12 σφαίρες στο θώρακα και την κοιλιά από αυτόματο όπλο. Οι πληρωμένοι δολοφόνοι ήταν επαγγελματίες και ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε. Μια σφαίρα (από τις δεκάδες που ρίξανε) χτύπησε στο πόδι την Ηλιάδη από λάθος.

Ο Λαζαρίδης, είχε εκφράσει επανηλειμμένα ανησυχίες για τη ζωή του στο παρελθόν. Είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα, καθώς και πλούσια δράση στον κόσμο της νύχτας. Γνώριζε για όλους τους κινδύνους και φυλασσόταν καλά όλον αυτόν τον καιρό.

Το ζευγάρι έμενε προσωρινά σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής, μέχρι να μετακομίσει στο καινούργιο του σπίτι. Η μέρα της δολοφονίας του Λαζαρίδη, ήταν ίσως και η μοναδική μέρα που δεν έφυγε από το ξενοδοχείο κατευθείαν από το γκαράζ, χωρίς σωματοφύλακες και συνοδεία. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι δολοφόνοι. Γνωρίζανε καλά ότι αυτή ήταν μια εποχή που ο Λαζαρίδης είχε αρχίσει να "χαλαρώνει" μετά τις συνεχείς απειλές, για τις οποίες είχε ενημερώσει λεπτομερέστατα την Αστυνομία.

Οι συνεργάτες του ζευγαριού, μόλις έμαθαν την είδηση της δολοφονίας, αμέσως κάλεσαν τον κόσμο να εγκαταλείψει τις «Μούσες», το νυχτερινό κέντρο του Λαζαρίδη όπου και τραγουδούσε η Αγγελική. Φοβόντουσαν ότι το επόμενο χτύπημα θα ήταν το μαγαζί του, το οποίο είχε ήδη δεχτεί στο παρελθόν "επίθεση" με 5 κιλά δυναμίτη.

Οι συνεργάτες της Αγγελικής, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Χρήστου και η Νάνση Αλεξιάδη σταμάτησαν το "πρόγραμμα" και έτρεξαν αμέσως να τη δουν. Το πρόγραμμά του σταμάτησε και ο Νότης Σφακιανάκης που, σοκαρισμένος από τα νέα που του μεταφέρανε καθώς τραγουδούσε, ανακοίνωσε τι συνέβη στον κόσμο και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "κάποιοι παίρνουν όπλα και το παίζουν μάγκες".

Ακόμα και μετά τη δολοφονία, τώρα που η Αγγελική έμεινε τελείως μόνη της, δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τους δικούς της. Εδώ και χρόνια έχει έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους γιατί δεν ενέκριναν τον Λαζαρίδη. Λίγους μήνες πριν την δολοφονία του μάλιστα, βγήκε στην τηλεόραση και υποστήριξε ανοιχτά, για ακόμα μια φορά, τη σχέση με τον αγαπημένο της.

Δήλωσε ότι τον Μπάμπη τον σέβεται γιατί είναι ένας άνθρωπος "με αξίες και ηθική". Καθώς και ότι η σχέση τους, που κρατιέται παρ' όλες αυτές τις αναταραχές, είναι ‘πιο ισχυρή και δυνατή από μια σχέση χωρίς προβλήματα’.

Δεν δίστασε να δηλώσει και ότι δεν αισθάνθηκε καμιά ανάγκη να έχει δίπλα τη μητέρα της όταν γέννησε. Κατά την Αγγελική, η μητέρα της έβγαζε απαράδεκτες φήμες ότι όταν ήταν έγκυος, έπεφτε στην πίστα λιπόθυμη από τα ναρκωτικά. Για την Αγγελική, ο Μπάμπης ήταν αυτός που τη στήριξε και την κράτησε τόσο δυνατή’.

Ο μόνος άνθρωπος από την οικογένειά της που φαινόταν δεμένη μαζί της ήταν η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού ήταν ίσως και η μόνη που δέχτηκε (ή αναγκάστηκε να δεχτεί) τον Λαζαρίδη για την εγγονή της. Φανερά ανήσυχη δήλωνε μάλιστα τότε για τους γονείς της Αγγελικής "το παιδί είναι νηστικό, δεν τρώει, δεν κοιμάται, να προσέχουν το παιδί…"

Μέσα σε όλες αυτές τις αντίξοες καταστάσεις η Αγγελική είχε να αντιμετωπίσει και την Πόπη Μαλλιωτάκη... Την πρώτη σύζυγο του Μπάμπη Λαζαρίδη που «διψά» για δημοσιότητα και προκαλεί συνεχώς με τις συνεντεύξεις και προκλήσεις της για ένα «διαζύγιο που δεν πρόκειται να δοθεί ποτέ».

Παρ' όλα αυτά όμως η Αγγελική ήταν ευτυχισμένη. Τα περσινά Χριστούγεννα, και ενώ τραγουδούσε τη μεγάλη της επιτυχία που έλεγε ότι «φοβάται τη μοναξιά», φαινόταν πιο χαρούμενη από ποτέ. Το μόνο που ήθελε ήταν να έχει δίπλα της τον "άνθρωπο" και το παιδί της.

Τα φετινά Χριστούγεννα έχασε μπροστά στα μάτια της τον άντρα της ζωής της, το παιδί της έμεινε ορφανό και το τραγούδι της βγήκε προφητικό. Τα εφιαλτικά αυτά Χριστούγεννα θα τις προκαλέσουν και ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα, καθώς και αναμνήσεις που θα τη «στοιχειώνουν» μια ζωή.

4 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ... Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος ειπε ομως στην κυρία Ηλιάδη, να χωρίζει αντρόγυνα? αυτα δεν τα τονιζει κανεις? θα της αρεσε αυτης να της παρουν τον αντρα? η αντροχωριστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν χωρισε κανενα αντρογυνο η Αγγελικη!!!ειχαν ηδη χωρισει με την αλλη...Ηταν μια τελειωμενη κατασταση...ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Κ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....