2008/12/09

Κανονικά η σέντρα στο ΟΑΚΑ

Η UEFA έδωσε το «πράσινο» φως για τη διεξαγωγή του ΠΑΟ-Ανόρθωση

Κανονικά θα διεξαχθεί το βράδυ (21.45) η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των εκπροσώπων Παναθηναϊκού και Ανόρθωσης, των διαιτητών, του παρατηρητή της UEFA Άντριαν Τίτκομπ και των εκπροσώπων της Αστυνομίας.

Περίπου 230 αστυνομικοί θα περιφρουρούν το ΟΑΚΑ και ενδεχομένως ο αριθμός τους να αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Οι Κύπριοι ζήτησαν και πήραν εγγυήσεις για την ασφαλή μεταφορά της ομάδας και κυρίως των οπαδών του συλλόγου.

Περίπου 2.000 φίλοι της Ανόρθωσης θα βρεθούν στις κερκίδες για να στηρίξουν την ομάδα τους στην προσπάθεια που κάνει να γίνει ο πρώτος κυπριακός σύλλογος που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στις 18.00 οι 1.000 εξ αυτών θα μεταβούν (λογικά με το τρένο) από την Ομόνοια στο γήπεδο, ενώ η προσέλευση των υπόλοιπων 1.000 φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί τμηματικά. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι ο παρατηρητής και οι διαιτητές του αγώνα κατέλυσαν την Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Πλατείας Συντάγματος, βρέθηκαν δηλαδή στο επίκεντρο των επεισοδίων και είχαν άμεση εικόνα της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....