2008/12/10

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι έχει στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία της βαλλιστικής εξέτασης που, όπως υποστηρίζει, δικαιώνουν την άποψη του φρουρού και ότι πρόκειται για εξοστρακισμό.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, υποστηρίζοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας, της ιατροδικαστικής έκθεσης και της βαλλιστικής εξέτασης που συνεχίζεται, προκύπτει ότι πρόκειται για μία τραγωδία, αποτέλεσμα της ενέργειας του αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα.Όπως ενημερώθηκε από τους τεχνικούς συμβούλους, κ.κ Μιχαλοδημητράκη και Πουλάκη, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και το βλήμα είναι λειασμένο από τη μία πλευρά, ενώ η πύλη εισόδου είναι από πάνω προς τα κάτω, στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τον εξοστρακισμό. Το αν έπρεπε να πυροβολήσει ο αστυνομικός, θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

3 σχόλια:

  1. ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕ ΣΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ,ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ άσε τον Κούγια ήσυχο, είναι διακεκριμένος δικηγόρος και το δικαίωμα της υπεράσπισης είναι ιερό για όλους. Εξ άλλου ότι και να λέμε όλοι μας η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη θα αποφασίσει τελικά, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα παρακαλώ να μην αναφερόμαστε με ύβρεις σε πρόσωπα.. Όλα τα σχόλια που αφήνονται δεν εκφράζουν εμάς,παρά μόνο τα ίδια τα άτομα που τα γράφουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

AddThis

| More
Subscribe

...

Related Posts with Thumbnails

.....