2008/06/21

Έλος και Αστέρι Λακωνίας ξεχασμένα απο τον ΟΤΕ

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 11-11-2007.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ... Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ..


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΚΟΡΟΪΔΙΑ , ΚΟΡΟΪΔΙΑ , ΚΟΡΟΪΔΙΑ….. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

Κύριοι του ΟΤΕ μα καλά δεν έχετε καταλάβει ότι πρέπει να ρίχνετε τα μάτια σας παντού? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ….

Χάνετε το παιχνίδι, καθημερινά όλο και περισσότερο, όλο και ποιο πολύ…

Οι άλλες εταιρίες σαν τρωκτικά έχουν αρχίσει και σας κατασπαράζουν και δεν θα τελειώσει αυτό έως ότου δεν αφήσουν ούτε μπουκιά..

Ε μα πια, πόσο υπομονή μπορεί να κάνει κάποιος, και η υπομονή έχει τα όρια της..

Την πρώτη επιστολή την είχα στείλει πριν αρκετούς μήνες δίχως να θυμάμαι πια, μπορεί και χρόνο..

Ζω στην Λακωνία και συγκεκριμένα στο ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ αν κρατάτε κάποιο αρχείο email δεν θα δυσκολευτείτε να τα βρείτε..

Σε όλη την γύρω περιοχή εδώ και 10 μήνες τρέχει ADSL μάλιστα εδώ και Κανά 3 μήνες δεν υπάρχουν καν διαθέσιμες πόρτες στην ΣΚΑΛΑ..

Όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό, εγώ είμαι στο ΕΛΟΣ και το ΕΛΟΣ κύριοι είναι το μόνο χωριό που αφήσατε απέξω όταν βάλατε ADSL σε όλη την περιοχή, και σε όλο το Νομό.. απ το υποκατάστημα του ΟΤΕ της Σκάλας μας πήγαιναν από μήνα σε μήνα, βέβαια που να ξέρουν και αυτοί.. από τον ΟΤΕ της Σπάρτης (ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ) τα δικά τους..

Μάζεψα ο ίδιος όσους ενδιαφέρονται από το ΕΛΟΣ και τους έβαλα εδώ και μήνες να κάνουν αίτηση ενδιαφέροντος γιατί και αυτοί δεν θέλουν να νιώθουν ότι είναι κάτοικοι τριτοκοσμικής χώρας.. (αν και εκεί , σίγουρα είναι καλύτερα).

Λοιπόν κύριοι, για να τελειώνουμε με αυτό.. υπάρχει κάποιος από εκεί μέσα που να ξέρει τι του γίνεται? ΝΑΙ ακριβώς αυτό είπα.. μπορεί να ακούγεται λίγο σκληρό η προσβλητικό αλλά πιστέψτε με δεν είναι, θα μπορούσα να είμαι και ποιο ωμός..

ΚΑΠΟΙΟΣ πελάτης σας στέλνει ξανά και ξανά επιστολή παράπονων, μπορεί κάποιος υπευθύνως επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά?

ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΟΡΙΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ…

Την επιστολή αυτήν θα την στείλω σε όλα τα site (forum) που ασχολούνται με ιντερνετ και κάθε είδους επικοινωνία, καθώς και πλέον θα θεωρω ότι είναι θέμα που πρέπει να πάρει θέση ο τοπικός δήμος..

Τέλος ενημερωτικά αν και σίγουρα το γνωρίζετε, θα ήθελα να σας πω πως καθημερινά πλέον όλο και περισσότερα άτομα στην περιφέρεια κάνουν διακοπή υπηρεσιών του ΟΤΕ και πηγαίνουν στην VODAFONE.. βλέπετε τώρα δεν χρειάζεται και τόσο το καλωδιακό δίκτυο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι..

ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ένας φίλος που ζει στην Καλαμάτα έχει πλέον διπλή επιλογή και έφυγε απ τον ΟΤΕ, και τώρα το μόνο του δίλημμα είναι για το αν θα μπει στο ιδιόκτητο της LANET ή της FORTHNET..

Βέβαια τα τελευταία είναι λίγο άσχετα με το πρόβλημα της περιοχής μου αλλά είναι γεγονός.. και όταν τα ακούω εκνευρίζομαι περισσότερο..

Αλλού να φτάνουν ιδιόκτητα κάποιες εταιρίες και αλλού να μην υπάρχει καν ADSL από τον ΟΤΕ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΣΟΒΑΡΗ)..

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

Ξέχασα να σας πω πως ξέρω ότι έχουν έρθει μηχανήματα για αναβάθμιση του δικτύου της Σκάλας που έχει ξεμείνει από πόρτες.. απ τον τοπικό ΟΤΕ μας έχουν πει πως το παλιό μηχάνημα θα το φέρουν στο Ελος ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ..

11/11/07


AddThis

| More

...

Related Posts with Thumbnails

.....